Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

175 lat polskiego przemysłu cukrowniczego

Tytuł pełny:
175 lat polskiego przemysłu cukrowniczego / [materiały zebrał Edmund W. Waleriańczyk ; oprac. red. Iwona Zielińska]
Wariant tytułu:
Sto siedemdziesiąt pięć lat polskiego przemysłu cukrowniczego
Współtwórcy:
Waleriańczyk, Edmund W. Wybór
Zielińska, Iwona (historyk) Redaktor
Dom Wydawniczy Verbum. pbl
Wydawca:
Rypin : "Verbum"
Rok wydania:
2001
Opis fizyczny:
199 stron : ilustracje (głównie kolorowe) ; 25 cm
ISBN:
8388701088
Uwagi:
Księga wydana przez Stowarzyszenie Techników Cukrowników
Bibliografia przy rozdziałach
Temat:
Towaroznawstwo żywności
Cukrownictwo
Polska
Inżynieria i technika
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje informacyjne
Księgi pamiątkowe
Klas. wewnętrzna:
Towaroznawstwo żywności
UKD:
664.1(438)"18/19"
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02076cam#a2200505#i#4500
001 0593300593186
003 LEG 004
005 20220812210036.2
008 020724s2001####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a UWD 2002/11608
020 %a 8388701088
035 %a 991018122599705066
035 %a (PL-WaBN)b14909911-48omnis_nlop
035 %a b14909911
035 %a (OCoLC)830308641
035 %a (PL)b0000001490991
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910214488505606
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d LEG 004
080 # %a 664.1(438)"18/19"
090 1 %2 LEG 004 %a Towaroznawstwo żywności
245 0 0 %a 175 lat polskiego przemysłu cukrowniczego / %c [materiały zebrał Edmund W. Waleriańczyk ; oprac. red. Iwona Zielińska].
246 1 3 %a Sto siedemdziesiąt pięć lat polskiego przemysłu cukrowniczego
260 # %a Rypin : %b "Verbum", %c 2001.
300 %a 199 stron : %b ilustracje (głównie kolorowe) ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje informacyjne
500 %a Księga wydana przez Stowarzyszenie Techników Cukrowników.
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Towaroznawstwo żywności
650 9 %a Cukrownictwo
651 9 %a Polska
655 9 %a Księgi pamiątkowe
658 %a Inżynieria i technika
700 1 # %a Waleriańczyk, Edmund W. %e Wybór
700 1 # %a Zielińska, Iwona %c (historyk) %e Redaktor
710 2 # %a Dom Wydawniczy Verbum. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://luna.collegiumwitelona.pl/integro/site/recorddetail/0593300593186 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-88701-08-8
980 %a 664.1(438)"18/19"
981 1 %a 664.1(438)"18/19"
990 %a #Towaroznawstwo żywności.
999 %b Tomek (12/08/2022) %c Tomek (12/08/2022 ; 650) %c Tomek (12/08/2022 ; 710) %c Tomek (12/08/2022 ; 000, 040, 080+, 090+, 300, 380+, 500, 504, 650, 650+, 651+, 655+, 658+, 700, 710, 980+, 981+, 990+) %d Tomek (12/08/2022) %r 2001

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Lokalizacja:
Czytelnia Naukowa nr 2
Nr inwentarza:
Ks 89194
Położenie:
Czyt. TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz